Behandlinger og Priser: 
Fodbehandling : En fodbehandling er klipning af negle, fjernelse af hårdhud, samt behandling af ligtorn og fodvorter:  500,- 

Delbehandling : En delbehandling er hvis du KUN skal have en af følgende ; klipning af negle, fjernelse af ligtorn eller fodvorte/fodvorter: 200,-/350,- 

Indlæg inkl undersøgelse 1.900,-

Journaloptagelse(altid ved 1 besøg) 75,-

Udeblivelse 250,-

Udebehandling: Udebehandlinger kan kun bookes telefonisk.
Behandlingen koster 600,-

Jeg er indehaver af Villek sko & fodterapi og bliver uddannet statsautoriseret Fodterapuet juli 2021.
Jeg har i min dagligdag i butikken de sidste 6 år mangler det sidste faglige viden og er derfor blevet Fodterapuet. Jeg brænder for at hjælpe mine patienter til at kunne gå godt hele livet.
Fødderne er vores fundament og skal gå mange timer og skidt hver dag. Derfor skal vi passe ekstra godt på dem.
Så trænger dine fødder til kærlig plejer, har du smerter eller andre problemer med fødderne, så kontakt mig endelig og lad mig hjælpe dig.

Louise Millek

Journalføring
Der skal altid optages journal ved 1 besøg/behandling.
Som Statsautoriseret Fodterapeut er vi underlagt journalføringspligt jvf. Autorisationsloven kapitel 6, §§21-25, da det ifølge Styrelsen For Patientsikkerhed er nødvendigt når sundhedspersoner behandler patienter. Alle oplysninger i journalen er fortrolige, og vi er underlagt tavshedpligt jvf. sundhedsloven

Udeblivelse
Ved udeblivelse eller for sen afmelding af tid, senest kl 8.00 på behandligsdagen, opkræves der  udeblivelses gebyr.
Tider booker online kan også afbestilles online. Hvis jeg ikke tager telefonen så læg en besked eller send en sms på 27292232.

Tilskud
Der ydes ikke tilskud via den offentlige sygesikring, da jeg ikke har ydernummer. Behandlingerne udføres, dog til klinikkens almindelig pris.
Er du mellem af Sygesikringen Danmark, gruppe 1 og 2, gives der tilskud til fodbehandling, bøjlebehandling (metalbøjle) og indlæg. Jeg indrapportere for dig ved betaling.
Er du pensionist kan du søge kommunen om tilskud via udvidet helbredstillæg i egen kommune. Jeg hjælper gerne med at lave ansøgningen på klinikken.

Har du spørgsmål, er du  velkommen til at kontakte mig på 27292232.