Fodproblemer kommer ofte snigende og risikoen for at få problemer øges med alderen. Typiske fodproblemer kan være hud- og negleproblemer, smerter og skader på grund af forkerte belastninger. Hvis din fod får forkert støtte eller glider frem og tilbage i skoen, bliver den let forkert belastet, hvilke gør at du spænder. Det betyder, at du på sigt kan få skader i knæ, hofter og ryg.

Den bedste måde at forebygge problemer og skader på er at vælge sko i den rigtige størrelse og bredde. Vælg en model med god stødabsorbering.

Hos Villek Sko er vi uddannet og har erfaring med forskellige typer fodproblemer. Så kom ned og få scannet dine fødder og få en snak med os om indlæg og fodtøj.

Fra SCANNING til SÅL

Fodrelaterede problemer bringer hele vores krop ud af balance. Ca. 80% af alle mennesker vil få fodrelaterede problemer på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Vores dynamiske 3D-printede Phits™indlægssåler, kan hjælpe med at lindre eller forhindre disse problemer.

Vores Phits™ sørger for en optimal bevægelse ved hvert skridt du tager. Phits™ er en løsning til alle typer af aktiviteter og til enhver form for sko: almindelige sko, dagligdagssko, arbejdssko og sportssko til f.eks. til løb, cykling, fodbold eller golf.

Fordelene ved at få scannet fødderne?

  • Det er nemt og hurtigt at lave en analyse af fødderne
  • Du behøver ikke tage strømperne af
  • På nogle få sekunder har scanneren registeret målene på dine fødder og svang samt føddernes belastningspunkter
  • Du får resultatet med det samme og kan følge med på displayet, hvordan og hvor dine fødder bliver belastet
  • Vi kan hjælpe dig med at prøve de rigtige sko, og du kan gå hjem med et par indlægssåler fra Jalas, som er afprøvet efter din svang